Released SSC Phase 10 Notification || TSSPDCL AE Notification || PPSC Naib Tehsildar Admit Card ||

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 – Differential Equations For Class 12 NCERT Solutions

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 is prepared by expert teachers who have sound knowledge of Maths. The solutions were given in an easy manner. All the important topics have been covered in Differential Equations For Class 12 NCERT Solutions. This chapter contains five exercises with detailed explanations which are easily understood by the students. Class 12 NCERT Solutions Maths plays a crucial role in the preparation for the exams. We provide step-wise solutions for better preparation of the student. And also students should prepare NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 to get a high score in the exam. The solutions to each exercise were given with a complete explanation. NCERT Solutions For Class 12 Maths helps to complete your home assignments as well as for your preparation. This is the advantage of understanding the subject easily.

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations

Section No Topic Name
9 Differential Equations
9.1 Introduction
9.2 Basic Concepts
9.3. General and Particular Solutions of a Differential Equation
9.4 Formation of a Differential Equation Whose General Solution is given
9.5 Methods of Solving First Order, First Degree Differential Equation

 

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 Introduction

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 1(a)



Question 2:

Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 2(a)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 3(a)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 4(a)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 5(a)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 6(a)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 7(a)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 8(a)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 9(a)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 10(a)



Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 11(a)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.1 q 12(a)

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 Basic Concepts

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 1(a)



Question 2:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 2
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 2(a)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 3(a)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 4(a)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 5(a)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 6(a)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 7(a)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 8(a)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 9(a)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 10(a)



Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 11(a)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.2 q 12(a)

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 General and Particular Solutions of a Differential Equation

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 1(a)



Question 2:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 2
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 2(a)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 3(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 3(b)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 4(a)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 5(a)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 6(a)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 7(a)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 8(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 8(b)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 9(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 9(b)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 10(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 10(b)


Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 11(a)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.3 q 12(a)

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 Formation of a Differential Equation Whose General Solution is given

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 1(a)



Question 2:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 2
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 2(a)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 3(a)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 4(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 4(b)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 5(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 5(b)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 6(a)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 7(a)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 8(a)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 9(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 9(b)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 10(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 10(b)



Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 11(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 11(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 11(c)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 12(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 12(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 12(c)



Question 13:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 13
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 13(a)



Question 14:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 14
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 14(a)



Question 15:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 15
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 15(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 15(b)



Question 16:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 16
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 16(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 16(b)



Question 17:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 17
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 17(a)



Question 18:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 18
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 18(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 18(b)



Question 19:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 19
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 19(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 19(b)



Question 20:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 20
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 20(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 20(b)



Question 21:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 21
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 21(a)



Question 22:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 22
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 22(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 22(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 22(c)



Question 23:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 23
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.4 q 23(a)

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 Methods of Solving First Order, First Degree Differential Equation

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 1(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 1(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 1(c)



Question 2:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 2
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 2(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 2(b)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 3(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 3(b)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 4(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 4(b)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 5(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 5(b)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 6(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 6(b)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 7(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 7(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 7(c)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 8(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 8(b)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 9(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 9(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 9(c)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 9(d)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 10(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 10(b)



Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 11(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 11(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 11(c)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 12(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 12(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 12(c)



Question 13:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 13
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 13(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 13(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 13(c)



Question 14:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 14
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 14(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 14(b)



Question 15:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 15
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 15(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 15(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 15(c)



Question 16:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 16
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 16(a)



Question 17:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 17
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.5 q 17(a)

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 1(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 1(b)



Question 2:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 2
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 2(a)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 3(a)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 4(a)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 5(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 5(b)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 6(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 6(b)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 7(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 7(b)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 8(a)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 9(a)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 10(b)



Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 11(a)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 12(a)



Question 13:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 13
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 13(a)



Question 14:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 14
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 14(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 14(b)



Question 15:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 15
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 15(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 15(b)



Question 16:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 16
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 16(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 16(b)



Question 17:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 17
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 17(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 17(b)



Question 18:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 18
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 18(a)



Question 19:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 19
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Ex 9.6 q 19(a)

NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions

 

Question 1:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 1
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 1(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 1(b)



Question 2:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 2
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 2(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 2(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 2(c)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 2(d)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 2(e)



Question 3:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 3
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 3(a)



Question 4:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 4
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 4(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 4(b)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 4(c)



Question 5:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 5
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 5(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 5(b)



Question 6:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 6
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 6(a)



Question 7:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 7
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 7(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 7(b)



Question 8:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 8
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 8(a)



Question 9:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 9
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 9(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 9(b)



Question 10:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 10
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 10(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 10(b)



Question 11:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 11
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 11(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 11(b)



Question 12:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 12
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 12(a)



Question 13:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 13
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 13(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 13(b)



Question 14:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 14
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 14(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 14(b)



Question 15:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 15
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 15(a)
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 15(b)



Question 16:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 16
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 16(a)



Question 17:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 17
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 17(a)



Question 18:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 18
Answer:
NCERT Solutions For Class 12 Maths Chapter 9 Differential Equations Miscellaneous Solutions q 18(a)